top of page
AuraSoma.jpg

KINDEREN

Ontdek de mooie wereld van de Aura-Soma Kleurentherapie
Het holistische wonder en de harmonieuze genezing en ondersteuning via kleuren 

Het begrip ' Aura' staat voor de kleuren die je lichaam omringen als een soort elektromagnetische veld. 
Het begrip 'Soma' is het Griekse woord voor lichaam. 

Het grootste mysterie in het leven ben je misschien zelf. In je leven vervul je een unieke reis in persoonlijke groei en ontwikkeling.  Tijdens deze reis leer je jezelf steeds beter begrijpen. Communicatie is hierin van essentieel belang en wel de communicatie, het contact en de verbinding met jezelf.

Aura-Soma is een uniek hulpmiddel die je innerlijk weten verstrekt. Wie ben je en wat heb je werkelijk nodig voor jezelf. 

Aura-Soma is een zachte, holistische en ondersteunende therapie en is gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Aura-Soma kan naast alle andere therapieën

gebruikt worden.
Het is de unieke combinatie van olien, aroma-essences, kristallen en geneeskrachtige kruiden die de inhoud van jouw gekozen flesje vullen. 

De energieën in en om je lichaam worden opnieuw in balans gebracht. Wetenschappelijk onderzoek heeft door de eeuwen heen aangetoond, dat de kracht van kleur direct invloed heeft op ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. 

Inmiddels zijn er 121 AuraSoma Equilibrium Flessen. 

Daarnaast zijn er de Pomanders en Quintessences. Kleur, geur en persoonlijke intuïtie spelen hierin een grote rol. Geheel in harmonie en uniek in kleurensamenstelling kies je de kleuren en geur welke je het meeste aanspreken. Door deze keuze ontstaat inzicht en een groter bewustzijn van onszelf. Samen gaan wij in gesprek en kom je opnieuw tot inzicht.
Je ontdekt wat er nodig is voor jou en komt tot de essentie.

Tijdens het gebruik van Aura-Soma op het lichaam of in de aura, worden kleurentrillingen geactiveerd. Dit levert een bijzonder helende en vitaliserende bijdrage tijdens persoonlijke situaties en uitdagingen in het leven.
 

Door jouw kleur te kiezen, word je jouw eigen Gids!
 

bottom of page