top of page
AuraSoma.jpg

KINDEREN

Aura-Soma Kleurentherapie - Het wonder van ondersteuning met kleuren 

Het grootste mysterie in het leven zijn wij misschien zelf. In ons leven reizen wij onze reis in persoonlijke groei en ontwikkeling en gaan wij tijdens deze ontwikkeling onszelf steeds beter begrijpen. Communicatie is hierin van essentieel belang en wel de communicatie, het contact en de verbinding met onszelf. Aura-Soma ondersteunt ons innerlijk weten, wie wij zijn en wat werkelijk nodig is voor onszelf.

Aura-Soma is een zachte, holistische en ondersteunende therapie en is gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Aura-Soma kan naast alle andere therapieën

gebruikt worden.
De energieën in en om ons lichaam worden in balans gebracht. Wetenschappelijk onderzoek heeft door de eeuwen heen aangetoond, dat de kracht van kleur direct invloed heeft op ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. 

Inmiddels zijn er 117 Aura-Soma Equilibrium Flessen. De natuurlijke ingrediënten bestaan uit essentiële oliën, kruidenextracten en kristallen energieën.
Daarnaast zijn er de Pomanders en Quintessences. Kleur, geur en persoonlijke intuïtie spelen hierin een grote rol. Geheel in harmonie en uniek in kleurensamenstelling kies je de kleuren en geur welke je het meeste aanspreken. Door deze keuze ontstaat inzicht en een groter bewustzijn van onszelf. Samen gaan wij in gesprek en komen we tot inzicht en leren ontdekken, dat wat er nodig is voor jou.

Tijdens het gebruik van Aura-Soma op het lichaam of in de aura, worden de kleurentrillingen actief, wat een bijzonder helende en vitaliserende bijdrage levert tijdens persoonlijke situaties en uitdagingen in het leven.
 

Door jouw kleur te kiezen, word jij jouw eigen Gids!
 

bottom of page