top of page

 

Astrologische systeem -

                              en familie opstellingen

Verouderde overtuigingen en verbintenissen, alsmede de keuzes die wij maken vormen onze levensthema's. Op bewust niveau handelen wij hiernaar, maar dit komt voort uit het onbewuste. Situaties die verankerd liggen in het onder-bewustzijn en hierdoor beklemmend werken, ontstaan. 

Via de systeemopstellingen wordt de mogelijkheid geboden intense en grote levens- thema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familie- en bedrijfssystemen uit te diepen.

Als professioneel astrologe heeft Sandra naast de bekende systeem- en familie opstellingen, een unieke vorm van systeem opstellingen gecreëerd:

'Astrologische systeem- en familie opstellingen'

(Systemisch werk vanuit de unieke persoonlijke geboortehoroscoop)

Werken via deze methode, is een fascinerende wijze om de behoeftes en intenties achter de energieën van de planeten (een persoon) te onderzoeken en hierdoor inzichten te krijgen op emotioneel en psychologisch niveau. De manier van denken, voelen en handelen op gezondheid en welzijn worden blootgelegd. Het samenspel van astrologie en systemisch werk is zeer verhelderend en werkt verrassend.

Beperkte overtuigingen en handelingen, alsmede verstikkende verbintenissen kunnen door de unieke combinatie van de Symbolon Horoscoopopstellingen hierdoor worden losgelaten. De energie kan weer vrij stromen, waardoor de unieke authenticiteit op persoonlijk- en bijvoorbeeld ook bedrijfsmatig niveau, weer volledig tevoorschijn komt. Ieder probleem en onderwerp is op te stellen!

bottom of page