top of page

BASISOPLEIDING ASTROLOGIE

Astroloog schrijft geboortehoroscoop

Bewustzijn College
Basiscursus Astrologie

Tijdens deze 6-daagse, basisopleiding neemt Sandra je mee op reis, kennis te maken met het systeem van de cirkel van jouw unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Belangrijke instrumenten voor een horoscoopduiding komen aan bod. De opbouw en de wiskundige indeling die uiteindelijk het wiel met twaalf spaken bepalen, worden stap voor stap behandeld. Hierbij vormt de training van het bewust worden van eigen intuïtieve vaardigheden een centrale punt.


Je komt tot de ontdekking dat je horoscooptekening een eenvoudige en schematische weergave van de planeten (hemellichamen), de Aarde en de sterrentekens is, zoals deze op je unieke geboortemoment met elkaar verbonden waren.

Tevens wordt er ingegaan op de psychologische principes en gedraging welke de twaalf tekens symboliseren.

Ervaringsgerichte astrologie vormt een essentieel onderdeel van deze cursus.

De Zon, Maan en de planeten van de Zon geven de aspecten van je innerlijk aan. Je ontdekkingsreis wordt samen met Sandra vervolgd, volgens de oerkrachten en drijfveren van de planeten.


Tijdens deze opleiding ga je ervaren wat het betekent om volgens deze principes en krachten te werken. Er wordt geproefd van de geschiedenis van de astrologie en mythologische achtergronden. Deze vormen een belangrijke inspiratiebron.


Na deze opleiding ben je in staat om op zelfstandige wijze de grote lijnen en werking van planeten en tekens te begrijpen.


De astrologische wereld gaat verder voor je open.


10 lesavonden 19.30 - 22.00 uur van 2,5 uur - zowel klassikaal als online te volgen.
Of 6 dagen van 10.00 - 15.00 uur - zowel klassikaal als online te volgen.  

Kosten € 402,00 inclusief materiaalkosten en uitgebreid E-BookLocatie: Zoetermeer

bottom of page