top of page

Fri, Jun 07

|

Hoeselt

KOM BIJ JEZELF

Ontdek de de Bron van overvloed in jou. Geef nóg meer betekenis aan je leven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KOM BIJ JEZELF
KOM BIJ JEZELF

Tijd en locatie

Jun 07, 2024, 7:00 p.m. – Jun 09, 2024, 5:00 p.m.

Hoeselt, Hertstraat 48, 3732 Hoeselt, België

Gasten

Over het evenement

Geef nóg meer betekenis aan je leven,

Stem je af op jouw unieke creatiekracht, 

Verhoog je frequenties tijdens deze unieke transitie Pluto / Waterman in 2024,

Doorbreek patronen / oude gewoontes en maak optimaal gebruik van de kracht van dankbaarheid.   

Na de afgelopen succesformules heeft ons team opnieuw besloten om dit voorjaar weer een prachtig bezinningsweekend te organiseren. 

Via een uniek, afgestemd programma ontvang je diverse tools en jouw persoonlijke informatie om jezelf als mens verder te ontwikkelen. 

Graaf dieper in jezelf en kom tot nieuwe inzichten. Wees een pijler voor jezelf via zachtheid en vriendelijkheid en kom tot zelfcompassie. Trek aan die rem, vertraag op aangename wijze om vervolgens uit de rollarcoaster te stappen. Besef dat persoonlijke- en collectieve veranderingen starten bij jou. 

WIE ZICHZELF  VIA HET BEWUSTZIJN ONTWIKKELT, ZIET DE WERELD OM ZICH HEEN VERANDEREN ÉN VERANDERT MAKKELIJKER MEE! 

Schrijf je in voor deze unieke voorjaarseditie. Volg het stille verlangen in je om jezelf verder te ont-dekken en trek je even terug uit de hectiek van de buitenwereld. 

Waar

Het team heeft gekozen voor de prachtige en sfeervolle locatie van het heuvelachtige en de natuurlijke ligging van 'De Fruithoeve' in Belgisch Limburg. Hier wordt je alle ruimte gegeven om op jouw eigen wijze en onder professionele en liefdevolle begeleiding vorm te geven aan persoonlijke inzichten, rust, ontspanning en bewustwording van je innerlijke wijsheid. Wij werken met een kleine groep, zodat persoonlijke aandacht centraal kan staan.

Programma

Roos Reading - Astrologie en jouw unieke persoonlijke geboortehoroscoop - Meditatie - Workshop Feng Shui -  Klankmassages  - Tai Chi -  Duo Klankreis - Stiltewandeling.

Ons Team

Leo  - Jacques - Angely - Gerard - Sandra 

Leo Plugge

Aankomen met klank samen met Leo. Leo is een geboren Scheveninger. Hij is open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van zijn kwaliteiten. Samen met Leo probeer je op unieke wijze de momenten in je leven te ontrafelen waarin het niet helemaal helder is of zelfs helemaal niet helder, welke richting jij op kunt gaan of wat jou hierin blokkeert.

Lees verder over Leo… https://www.leoplugge.com/visie

Jacques Westerink

Jacques is een gediplomeerd en ervaren energiehealer, reader en coach. Jacques heeft zijn opleiding genoten bij het Centrum van Leven en Intuïtie, het Essence College, Eric Pearl (the Reconnection), Lightwave en paragnost Hans de Haan.  Jacques helpt je bij het maken van keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke groei en ontwikkeling, werk of relatie. Daarbij maakt hij contact met jouw energie en geeft hij je informatie over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Hij helpt je met het zetten van stappen in de goede richting. Respect en integriteit staan hierbij voorop.

Sandra Jansen van Galen

Sandra is professioneel astrologe, energetisch therapeut, gezins- kindercoach en sinds 2006 werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) en systemisch werk, een essentieel onderdeel zijn geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Lees verder over Sandra… https://www.sandrajansenvangalen.nl/index.php/sandra/sandra

Gerard Somer

Gerard is een bevlogen en energieke persoonlijkheid die een aantal jaren geleden zijn managementfunctie heeft ingeruild voor zijn toekomst als Klankmasseur.   In 2007 is Gerard gestart een opleiding intuïtief waarnemen. Dit een aanvulling geweest op zijn grote passie om zich te ontwikkelen als Klankmasseur.

Lees verder over Gerard…. https://www.gerardsomer.nl/?page_id=6

Angely Kok

Angely  is zowel Feng Shui als Tai Chi Tao/Qigong professional. Als kind was zij altijd al bezig huizen opnieuw in te richten en andere sferen aan te raken. Na vele wegen bewandeld te hebben, heeft dit geleid tot haar twee grote passies!   Angely combineert beide professies en is een ware inspiratiebron voor zowel huis en haard als lichaam ziel en geest. Mensen ontvangen een bewuste, gezonde leefstijl en nieuwe vitaliteit.

Tai Chi: Vrij zijn van wensen leidt tot innerlijke rust (Lao Tse)

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer die al vele honderden jaren in China wordt. uitgevoerd. Van deze bewegingsleer gaat een rustgevende werking uit.

Lees verder over Angely: https://www.akide.nl/nl/tai_chi_taoqigong/

Het Evenement

Start vrijdagavond 7 juni 19:00-21.00 uur

Zaterdag en Zondag 10.00-17.00 uur

Feng Shui workshop: neem de plattegrond op A4 formaat mee van je woning, voor jouw persoonlijke, unieke informatie

Astrologie: ter voorbereiding graag je geboorteplaats - geboortetijd - geboortedatum doorgeven 

Tips voor overnachten

Natuurlijk op de RB&B De Fruithoeve (de locatie zelf) wees er snel bij want vol is vol

Diverse locaties omgeving Hoeselt 

Kosten

€ 298,00 Inclusief lunch

Start vrijdagavond 7 juli 19:00-21.00 uur

Zaterdag en Zondag 10.00-17.00 uur

Deelnemersaantal minimaal 8 en maximaal 12 personen

Aansprakelijkheid voor geboekte overnachting bij het niet doorgang kunnen vinden van dit evenement, is uitgesloten 

Bij inschrijving graag 50% aanbetaling

Inschrijfformulier 

Hartengroet,  

Gerard, Sandra, Angely, Jacques en Leo

Pelschans 4   2728 GX Zoetermeer

Heb je vragen, mail of bel gerust: 

info@sandrajansenvangalen.nl

Tel: 079-3422052 / +31641383076

Tickets

  • KOM BIJ JEZELF

    €298.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page