top of page

Thu, Nov 11

|

Hazerswoude-Dorp

TERUGKEER NAAR JOUW ESSENTIE

Sleutel tot jouw Persoonlijke Kracht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
TERUGKEER NAAR JOUW ESSENTIE
TERUGKEER NAAR JOUW ESSENTIE

Tijd en locatie

Nov 11, 2021, 10:30 a.m. – 5:30 p.m.

Hazerswoude-Dorp, Dijkgraafweg 14, 2391 NV Hazerswoude-Dorp, Nederland

Gasten

Over het evenement

Heb je de behoefte om even uit de hectiek van alle dag te stappen? 

Wil je jezelf helemaal centraal zetten en opladen? 

Ben je op zoek naar jouw essentie, zingeving in je leven en de kracht van je hart?

Dan is deze 1-daagse retreat misschien iets voor jou!

Op een unieke lokatie in het Groene Hart en magische plek van een luxe en verwarmde Yurt, maak je via je unieke persoonlijke geboortehoroscoop kennis met het diepste verlangen van je Ziel en jouw pad op Aarde. 

Sandra neemt je mee op reis naar je innerlijk. Wie ben je wérkelijk zonder al die conditioneringen en wat ligt in je onderbewuste op je te wachten, om opnieuw tot leven gewekt te worden? Verrassende eye-openers, her-inneringen en momenten vol eigenliefde worden geraakt. 

Onder kleurrijke begeleiding van Inge Snijkers vervolgt jouw dag in het ontdekken van jouw Magie. Samen met Inge ga je dan ook aan de slag om jouw Mandala, oftewel 'magische cirkel' of magische wiel' in te kleuren. De Mandala dient deze dag om jouw inspiratie en innerlijke verrijking te bekrachtigen. 

Vervolgens neemt Leo je via één van zijn unieke klankreizen, in alle rust en ontspanning verder mee op zielenreis naar je pure innerlijk. Dit, om jouw sleutel tot persoonlijke kracht en verlossing te vinden. In contact met jouw innerlijke zintuigen, wordt jouw wereld verder geopend. 

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en hierdoor verdieping. Daarom is de groep klein en maximaal 8 - 10 personen. 

Leo Plugge

Een ontspannende klankmassage voert naar stilte en nodigt uit tot inluisteren naar wat het menselijk instrument nodig heeft om 'goed gestemd' te zijn.

Tijdens een Klankreis ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en  andere gevoelens die negatief op de gezondheid inwerken, kunnen worden losgelaten.

Malende gedachten komen tot rust en je ziel ervaart ruimte voor ontwikkeling.

Lees meer:  https://www.leoplugge.com/

Inge Snijkers

​Ieder mens heeft dromen en via Inge's passie en het volgen van haar creatieve impulsen en het vertrouwen op de leiding van haar hart, zijn deze uiteindelijk werkelijkheid geworden. Het levensmotto van Inge luidt;  Magie geeft je leven twinkeling en glans. Magie doet duisternis verdwijnen, opent je zintuigen en biedt vruchtbare bodem, waardoor bijzondere vormen van kleur en creativiteit tot uiting komen.

​Je innerlijke belevingswereld ontvangt (her)nieuwe vorm, gaat stromen en kleurt je leven nóg mooier. De magie van creativiteit doet jezelf en je innerlijk kind opnieuw terugvinden en biedt de sleutel tot verandering en transformatie.

Lees meer: https://www.ingeslichtcirkel.com/  

Sandra Jansen van Galen

Sandra is als gecertificeerd, praktijkvoerend astrologe aangesloten bij de beroepsverenigingen AVN en ASAS en werkzaam op internationaal gebied.

De gratie van de fascinerende sterrenhemel is via de symboliek van de astrologie, in alles terug te vinden waarbinnen Sandra haar werk neerzet. Ervaringsgerichte astrologie vormt dan ook een essentieel onderdeel om thuis te komen bij jezelf.

Met veel plezier en passie verzorgt Sandra workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen in Nederland en België.

Lees meer:  https://www.sandrajansenvangalen.com/

Overige informatie

Deze dag wordt met liefde geheel verzorgt, inclusief versnapering, Ayurvedische lunch, koffie, thee en kruidenwater.

Jouw bijdrage voor deze dag is € 110,-

In samenwerking met Lonneke Lamers

feelyourhearth.nl 

lonneke@feelyourhearth.nl 

Tel: +31619202823 

Sandra Jansen van Galen

info@sandrajansenvangalen.nl

Tel: +31641383076

Tickets

  • Ticket

    €110.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page